Meg Az Őscápa 2 / Sg.Hu - Nemsokára Elkészülhet A Meg - Az Őscápa 2

Ezek a mélytengeri szörnyek már csak ilyenek. Jason Statham filmes karrierje során sok mindent legyőzött már, az egyik nagy trófeája mindenképpen Meg, az őskorszakból itt maradt cápa, amelya 2018-as Meg – Az őscápa című óriásszörnyes filmben szabadult el és garázdálkodott a világ tengereiben. A Jon Turteltaub által rendezett alkotás cirka 150 millió dollárból készült és 530 millió dollárt söpört be a mozikban, így nem is olyan meglepő, hogy pár év elteltével jön a folytatás. A Variety információi szerint a második rész már készül is a Warner Bros. tulajdonába tartozó, London melletti Leavesden stúdióban, ahol a Harry Potter – és a Batman -filmeket is forgatták. Címe Meg 2: The Trench lesz, ami arra utal, hogy az őscápa otthonául szolgáló mélytengeri árok fontos helyszín lesz majd a sztoriban. A lap úgy tudja, hogy Statham is visszatér a Meggel megküzdő haditengerészeti mentőbúvárként, Jonasként. Stathamnek amúgy ez a szerep olyannyira testhezálló, hogy filmes karrierje előtt ő világklasszis búvár volt, aki képviselte Nagy-Britanniát merülési versenyeken.

Steve Alten - Meg - Az őscápa (filmes borító) | 9789632664699

meg az őscápa 2.4

Film 2020. október 24. 12:56, szombat Szekeres Viktor Már írója is van a Meg 2-nek. Tavaly derült ki, hogy visszatérhet a mozikba Jason Statham őscápája, akkor ugyanis Catherine Xujun Ying executive producer azt mondta, hogy már elkezdődött a második rész fejlesztése. Most pedig arról adhatunk hírt, hogy rendező is csatlakozott még a projekthez Ben Wheatley személyében. A hírek szerint a film alapján Steven Alten második Meg-regénye, a The Trench fogja adni. (Az író eddig egyébként 7 Meg-könyvet írt, és nemsokára a nyolcadik kötet, a Meg: Purgatory is meg fog jelenni. ) A Meg - Az őscápa (The Meg) a 2018-as nyár egyik nagy meglepetés sikere volt, hiszen nem sokan számítottak arra, hogy a bedőlő látványfilmek között surranópályán ekkorát fog szakítani. A 140 millió dolláros világszintű nyitóhétvégét követően a 130 millió dolláros film Amerikában 143 millió dollárig jutott el, míg Amerikán kívül 384 millióig. Mondanunk sem kell, hogy a szörnyeteg a legnagyobb sikert Kínában aratta (nem véletlen a kínai produkciós cég részvétele a projektben), ahol 153 milliós bevételen osztozhatott a forgalmazó a mozikkal.

Jellemzők Cím: Meg: Az őscápa Eredeti cím: The Meg Műfaj: Akció Rendező: Jon Turteltaub Színészek: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson Képformátum: 2. 39:1 (16:9) Kiadó: Warner Játékidő: 113 perc Korhatár besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. Adattároló: Blu-ray Adattárolók száma: 1 Audióformátum: DTS-HD Master Audio: angol 5. 1; Dolby Atmos-TrueHD: angol; Dolby Digital: magyar 5. 1, cseh 5. 1, indiai 5. 1, lengyel 5. 1, orosz 5. 1, tamil 5. 1, telugu 5. 1, thai 5. 1, török 5. 1 Nyelvek (audio): Magyar, angol, cseh, indiai, lengyel, orosz, tamil, telugu, thai, török Felirat: Magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, cseh, héber, horvát, izlandi, koreai, lengyel, orosz, összetett kínai, portugál, román, szlovén, thai, török Megjelenési idő: 2018. 12. 12 Cikkszám: 1277608

meg az őscápa 2 izle

(2018) Apelles Entertainment | Gravity Pictures | Di Bonaventura Pictures | Akció | Sci-Fi | Horror | 6. 2 IMDb A film tartalma Meg - Az őscápa (2018) 113 perc hosszú, 10/6. 2 értékelésű Akció film, Jason Statham főszereplésével, Jonas Taylor szerepében a filmet rendezte Barrie M. Osborne, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől, arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Az NVI-hez vasárnap reggelig 225 ezer levélszavazat érkezett vissza, ebből 34 ezret közvetlenül az NVI-hez juttattak el, 190 ezret pedig a külképviseleteken adtak le.

Meg: Az őscápa (Blu-ray)

Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán 3 lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Könyvek A 21. századi ember mindig rohan valahová, és egyszerre nagyon sok dologra próbál koncentrálni: dolgozik, párhuzamosan több emberrel chatel, megnézi a leveleit, a közösségi oldalakat is figyeli, és közben beszélget a munkatársaival. Nem csoda, hogy stresszesek leszünk tőle, ami se nekünk, se a munka hatékonyságának nem tesz jót. Ha kezünkbe veszünk egy könyvet, és a történet magával ragad, akkor hiába zajlik körülöttünk az élet, már nem törődünk vele, csak a könyvé minden figyelmünk. Kikapcsol és fejleszt egyszerre Olvasni mindig, mindenütt lehet: otthon székben, ágyban, utazás közben, nyaraláskor a vízparton, az igazi azonban az, ha a kedvenc helyünkön olvasunk kényelmesen egy érdekes történelmi regényt,... Kapcsolódó top 10 keresés és márka

Szerintem Cápali, ja, bocs. Meg. Az másik "mese"... Teljesen korrektül meg volt csinálva.... Legalábbis nekem a látvány volt a legkisebb gondom 2018-11-19 07:23:51 Ubul #22 jelentem, voltam olyan hülye és megnéztük párommal, nem moziban:D mondjuk ő beszélt rá, mert hű, ez érdekli. A fekete fickó is csak azért került be, hogy legyen egy sipánkozó, "nagydumás" csávó, aki meghal, mert a néger a horror filmekben mindig nem, itt nem, maradt a szánalmas karaktere a film végéig. nameg a kutya. és a kínai dagadt kisgyerek a jégkrémmel a kezében jaj, fájtak, nagyon. Más kérdés, hogy mit vártam, mert nagyon semmit, és alapból úgy ültem elé, hogy ebből valószínűleg nem sül ki jó, pedig szeretem Statham-et. Mondjuk a 2-es azért ment, mert amúgy - a CGI-s cápákat leszámítva - szép volt. Az a baj, hogy nem tudtam eldönteni, most komolyan vegyem, és úgy nézzem, vagy ne vegyem komolyan, és úgy né hogy ők se tudták eldönteni a filmben, az is biztos. Jééééé, és tényleg:)) Azt hiszem túl sok IQ pontot veszítettem a film közben... előzmény: Leo_Stotch (#20) Megalodon.

– De Jon Turteltaub rendező meggyőzött, hogy így, ha játékosabbra, kevésbé véresre vesszük a figurát, sokkal többen megnézhetik. És igaza lett. Szóval, részemről, folytathatjuk! (IC Press)

A most közzétett jelentést Gavin Naylor, az ISAF programigazgatója, valamint Taylor Bowling tudományos projektvezető jegyzik.

  • Meg az őscápa 2 download
  • Meg az őscápa 2.2
  • Meg az őscápa 2 ceo
  • Napégés utáni krém
  • Meg - Az őscápa - Könyv - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Steve Alten - Meg - Az őscápa (filmes borító) | 9789632664699

A megalodon, a nagy fehér őscápa bolygónk legfélelmetesebb vadásza volt a dinoszauruszok korát követően. De vajon tényleg ugyanúgy kihalt, mint szárazföldi társai? Jonas Taylor paleontológus, a haditengerészet egykori mélytengeri búvárja szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Csendes-óceán legmélyebb zugaiban máig fennmaradt a faj egynéhány példánya. Jonas egy évekkel ezelőtti titkos küldetés során olyasvalamit látott, aminek ma sem tudja biztosan a magyarázatát. Az akkor történteket csak óriási szerencsével úszta meg élve. Egy régi barátja kérésére Jonas vonakodva ugyan, de újra leszáll az ismeretlen mélységbe. Odalent olyan vérfagyasztó felfedezés vár rá, mely még a legborzasztóbb rémálmát is felülmúlja. Szemtanúja lesz, miként tör felszínre a több millió évvel ezelőtt kihaltnak hitt "szörny", melynek sehol a világon nem akad ellenfele. Jonasnak nincs más választása, szembe kell szállnia az elszabadult megalodonnal, mielőtt az őscápa ámokfutása az egész bolygó számára végzetes következményekkel járna.

Monday, 23-May-22 21:00:38 UTC