Antracitszürke Ral 7016

  1. DAKO kerítéselem, Kétoldalon Fényes Ral 7016 antracitszürke,
  2. Alvikorr antracitszürke RAL 7016 2,5 L - ANDA.hu - Ha festenél...
  3. Colour

Tanácsadónk figyelembe veszi az Ön igényeit, és segít kiválasztani a legjobb garázst. Telefonos konzultáció eloszlatja minden kétségét! Csak most vonzó akciók. Rendelje meg online a funkcionális mobil garázsot. Kiváló minőségű és bevált szerkezet. Ellenőrizze az oldalunkat!

DAKO kerítéselem, Kétoldalon Fényes Ral 7016 antracitszürke,

Tárolás/eltarthatóság Felbontatlan, eredeti göngyölegben, hűvös, száraz és fagymentes helyen tárolva min. 36 hónapig. Anyagszükséglet 2 × kb. 80–100 ml/m² Aqua AG-26-Allgrunddal történő előkezelés esetén (világos színeknél): 1 × 100 ml/m² Az anyagfelhasználás függ az alapfelülettől, lásd az alkalmazási példákat.

Adatvédelmi tájékoztató

  • 25 éve van együtt férjével Keleti Andi, ritka közös fotók - ezért működik a házasságuk
  • Antracitszürke ral 7016 w
  • Nappali fal olcsón 6
  • Antracitszürke ral 7016 classic
  • Antracitszürke ral 70160

Alvikorr antracitszürke RAL 7016 2,5 L - ANDA.hu - Ha festenél...

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! WÜRTH FESTÉKSPRAY QUATTRO Antracitszürke RAL 7016 400ml Antracitszürke RAL 7016 Sokoldalú, selyemfényű, vastag rétegű fedőfesték spray, kitűnő fedési és korróziógátló tulajdonságokkal. Űrtartalom: 400 ml Kémiai bázis: Alkidgyanta Fényességi fok: Selyemfény Sűrűség: 0, 7 g/cm³ Porszáradási idő: 10 perc Porszáradási idő feltételei: 20 °C-on, 50% relatív páratartalom mellett Tárolhatóság a gyártástól számítva: 24 Hónap Tárolhatóság a gyártástól számítva, feltétel: 10 °C és 35 °C között és max. 60% relatív páratartalom AOX mentes: Igen Tartály: Aeroszolflakon Kivitel: Legyezőfúvóka Korrózióvédelem Könnyen felhordható bevonat, mely nem folyik meg, 100% ellenáll az időjárásnak és az UV-sugárzásnak (min. 500 órás sóköd teszt után nem volt kimutatható felületi rozsda) Rozsdamaradványon is használható. Alapozás nem szükséges. Alapozó Kiemelkedő tapadás jóformán valamennyi felülethez. Gyakorlatilag minden kereskedelmi forgalomban kapható festékkel átfesthető.

RAL 7016 antracitszürke spray 400ml. Üdvözöljük megújult webáruházunkban, mely kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Rövid leírás Univerzális szintetikus oldószeres zománc fém, fa, kerámia, üveg, karton, szövet, élő és műnövényi, valamint bizonyos műanyag felületekre. Széleskörű felhasználás hobby és professzionális munkákhoz: otthon, kertben, autóiparban és iparban. Különösen praktikus művészeti és dekorációs célokra. Figyelem! PUR, PS, PA, EPDM, ABS, GfK, Hart – PVC felületekre előbb használjunk DECO COLOR Plastic Primer. Legjobb eredmény 15-25°C-on való felvitel mellett. Rendkívül jó takarás Magasfény Rövid száradási idő: 10-15 min Tapintás száraz: 30-40 min; Teljes száradás: 24 h Kiadósság: 1, 5-2 m2, mely függ a színtől, és a felülettől Magasfokú környezeti és kopási ellenállás Színválaszték: a RAL rendszer 35 legkedveltebb színében Bel- és Kültéri használatra egyaránt Kiszerelés: 400 ml A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Colour

Korrózióvédelem Könnyen felhordható bevonat, mely nem folyik meg, 100% ellenáll az időjárásnak és az UV-sugárzásnak (min. 500 órás sóköd teszt után nem volt kimutatható felületi rozsda) Rozsdamaradványon is használható. Alapozás nem szükséges. Alapozó Kiemelkedő tapadás jóformán valamennyi felülethez. Gyakorlatilag minden kereskedelmi forgalomban kapható festékkel átfesthető. Festék Kiváló fedés. Egyszerűen alkalmazható Nagyon gyorsan szárad Nagyfokú rugalmasság Nagyfokú ütés- és kopásállóság Jó éltakarás Legyező szórófejjel ellátva A speciális szelepnek köszönhetően jól adagolható, ködszegény és felhasználóbarát módon alkalmazható. Kapható vevőspecifikus RAL- és különleges színekben Megjegyzés Szintén kapható vevőspecifikus RAL- és különleges színekben. Kérés alapján minden egyszínű festék utánaállítható. Fontos! Részletesen írja le a pontos színmeghatározást, pl. RAL-szám, eredeti szín száma, festék gyártójának száma, egy, a termék jellemzőit felsoroló szövegbe. A vevőspecifikus különleges színek színminta használatával szintén utánaállíthatók.

Rövid leírás a termékről Részletek Elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Az ALVIKORR termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére. Adatok Alvikorr szín antracitszürke Alvikorr űrtartalom (liter) 2, 5

Dupla Mobilgarázs Prémium 6, 0 m x 5, 0 m Antracitszürke színben (RAL 7016). A falakon és a kapun lévő fém trapézlemez vízszintesen készül, a fémlemez azonos színű szegecsekkel van a szerkezethez rögzítve. A burkolat kiváló minőségű lemezből készül, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a korróziónak. A trapéz, amely emellett merevíti a burkolatot, még tartósabbá teszi. A fémlemezt szegecsekkel rögzítik a szerkezethez, míg a kész elemeket csavarokkal csavarják össze. Nyeregtető trapéz alakú akrillemezből. A garázsszerkezet hidegen hajlított szögből készül. A szerkezet nagy stabilitását a nagy keresztmetszetű zárt profilok és a tetőn alkalmazott nagy szilárdság is garantálja. A garázs lengőkapuval és vízszintes panellel van ellátva, zárral. Zár középen két kulccsal, billenős kapu felfelé nyíló, vízszintes panel, nyeregtető. Prémium Garázsok Árlista. Ha nem talált megfelelő garázst, vagy nem biztos abban, hogy melyik garázst válassza, akkor kapcsolatba léphet velünk telefonon vagy az űrlapon keresztül.

: fachwerk épületeknél, javasolt minden oldalát felületkezelni. A régi időjárás által tönkretett karbolineum (karbolsav tartalmú) festést csak sötét színekkel szabad átfesteni; mintafelület készítése kötelező. Cink (horganyzott acél): A felületet csiszolószivaccsal és ammóniatartalmú tisztítószerrel meg kell tisztítani Figyelembe kell venni a BSF 5. műszaki előírását. Nagyobb mechanikai igénybevétel esetén Aqua AG-26-Allgrund-dal kell alapozni. Ásványi alapfelületek: Az aljzatokat a dörzs- és időjárásálló diszperziós festékekre vonatkozó irányelvek alapján kell előkészíteni (DIN 53 778). A régi szálcement felületekről el kell távolítani a szennyeződéseket, az algásodást és a mohát. Hagyni kell az aljzat jól kiszáradni. Vakolathibákat ki kell javítani. Régi olajfestékkel festett felületeknél mintafelület készítésével ellenőrizhető az összeférhetőség. Feldolgozás Az anyagot jól fel kell keverni és gyorsan fel kell hordani ecsettel vagy hengerrel. A száradási időt a rétegek közt be kell tartani.

Monday, 23-May-22 21:52:10 UTC